Monday, 18 August 2014

Arkitekter


Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Vi havde en sejr i det store badeværelse. Hydraulik eksperter havde underrettede vi kunne kun passer en 1200 millimeter bad i rummet, men ved nedrivning vi var i stand til at flytte nogle af de rørledninger, der gav os en ekstra 250 millimeter. Dette gjorde en verden til forskel, og betød en voksen kunne faktisk sidde i karbad!

Arkitekter

Den glæde på mine kunders ansigter, når de så deres feriebolig. Og kæmpen indbyggede dag-seng område. Det er en stor sovende eller læsning område, komplet med en custom-made læder-bundet amerikansk eg vægmonteret bogreol.


Når opbevaring bliver et problem en ny garderobe build kan være den perfekte løsning, men hvordan kan du vide, hvad der er bedst for dit hjem? "Der er for mange muligheder!" vittigheder garderobe maker Phil. "Hver person har forskellige behov afhængigt af størrelsen af deres hus."

Phil har nogle innovative ideer til boliger, der synes for lille til en walk-in garderobe. "Hvis to soveværelser butt op ved siden af ​​hinanden, har jeg fjernet den mur i fortiden og skabt to garderober ryg mod ryg. Det er en fantastisk måde at gøre brug af minimal plads," siger Phil.

I andre små soveværelser, Phil ændrer døren til at passe. Arkitekter "I stedet for en hængslet dør, jeg gør en bi-fold eller skydedør;. Denne måde vil det ikke ramme mod sengen, som du åbner døren"

Men nogle værelser er bare for lille til en walk-in, eller du kan blive tænker på at flytte og ønsker at tage din brugerdefinerede design med dig. "Der er også garderobeskabe, der ligner møbler," siger Phil.
Arkitekter
"Fritstående morgenkåbe er bedre i nogle huse, og du kan tage dem med dig. Problemet med dem off udstillingslokalet gulvet er manglen på dybde, men med en specialbygget garderobe du kan planlægge alt til dit behov." For at gøre op for manglende dybde kan garderoben have bøjlestænger, der glider ud i stedet for regelmæssige faste skinner.

Ved udformningen af ​​din garderobe, du skal tage hensyn til, hvad tøj og ting, du er nødt til at gemme. "De fleste af tøj i dag er kort - nederdele, skjorter og bukser behøver kun kort hængende plads Så vi har to bøjlestænger -. Arkitekter, Den ene over den anden - for at bruge plads godt," siger Phil.

Når den hængende del er organiseret, er det et spørgsmål om at finde de rigtige skuffer og hylder til dine behov. "Der er bælte, tørklæde og slips reoler, smykker skuffer, forskellige greb, mulighederne er uendelige."

Den nyeste mode til garderobeskabe er i de farver, du vælger. "En masse mennesker ønsker forskellige farver inde for hylder og skuffer nu," siger Phil. "I stedet for bare hvid laminat, er der nu en række farver, der kan arbejde sammen med nogen ordning."

Find ud af hvordan at få den rigtige garderobe vil sikre, at du ikke kæmper for at finde muligheder for opbevaring i dit soveværelse ved at tale med en garderobe maker i dit område i dag.

Arkitekter
Trods 1980'erne add-on, dette 1950'erne klassiske hjem er visuelt imponerende og fantastisk at bo i. Og de rene linjer af retro arkitektur behøver ikke at begrænse dig til én stil, da dette innovative interiør design viser.

David har en stor øje for klassisk 1950'erne arkitektur, Arkitekter, og i forbindelse med arkitekt Mark Richards, var i stand til sympatisk opdatere sit retro hjem interiør uden at gøre det til en helligdom for perioden.

No comments:

Post a comment