Monday, 18 August 2014

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

I soveværelset og studere introducerede vi persienner, gardiner og andre boligtekstiler, der supplerede den farve og design af tapet. De øvrige fokus farver blev sennepsgul i undersøgelsen (en meget stimulerende farve for sindet) og en granatrød for soveværelset.

Arkitektforbundet


En innovativ tilgang til ferie hjem design slået denne udfordrende lejlighed renovering i en luksuriøs oase med moderne stil og bedre brug af sine opholdsstuer. En stor placering ikke altid gør en ejendom. Feriehus-hjem ejer Sue fandt, at 15 års besøger og udleje sin kystnære lejlighed havde taget en vejafgift, og en alvorlig opdatering var nødvendig. Komplekset var endda nippet til at blive slået ned, før ejerne enige om at bevare bygningen og forny interiøret. Sue engageret designer Penny del Castillo, og de to dannede et godt samarbejde. "Andre mennesker kiggede på lejligheden og deres design var stadig poky," siger Sue. "Penny havde et helt andet perspektiv og virkelig bragt køkken / alrum ud, hvilket giver en bedre balance til boligarealer."

Arkitektforbundet
  Da ejendommen er udlejet til andre familier i løbet af året, de anvendte i lejligheden renovering materialer skulle være i stand til at modstå tung behandling. "Vi indså, at vi havde brug for at gøre et rigtig godt stykke arbejde," siger Sue. "Vi var nødt til at vælge materialer, der ikke ville være let bankede rundt, så hvis børnene stod på noget, ville det ikke bryde." Hele hjem er blevet nyindrettet i en "moderne klassiker" look. Sue var opsat på at holde farveskemaet enkel; sin blanding af varme beige og brune nuancer forener de indvendige rum og skaber en klassisk stil, der vil ikke dato. Wall farver er off-white, udlån en ren kulisse til bedøvelse træ møbler, stilfulde lamper og funky gulv rugs.Where oprindeligt var der kun én kommunale plads, ferieboligen renovering betyder nu, at de besøgende kan nyde separate dele af hjemmet, eller lidt ensom tid, hvis det bliver nødvendigt.

"Vi havde denne lille køkken, der virkelig kun én person kunne komme ind," siger Sue. "Penny åbnede at hele området op, arkitektforbundet, så det, der engang var køkkenet og vigtigste post er nu en anden brugbar plads," siger Sue.The solbeskinnede vinduesplads er en anden fantastisk tilføjelse, der giver et mødet område, der også kan bruges som en dag seng for en doven eftermiddag snooze. Læsning er opmuntret, med inddragelse af en fornem læderindbunden boghylden. »Den dag seng plejede at være et tomrum udenfor, at ingen, der anvendes," siger Sue. Arkitektforbundet,  "Folk uden for kunne se ind og se, hvad du gør Penny gjort området privat;.. Med byrådet godkendelse, tjente hun mere plads og funktionel plads til os" Dette sommerhus design er luksuriøse, de besøgende kan godt glemme om solen og surf og ophold hyggeligt gemt væk indendørs.
Arkitektforbundet
Det hele i en moderne stil, der er klassisk og enkel.

Der var ikke tale om arkitekt. Vi gjorde alt det indvendige omfang og dokumentation, herunder henvendelser til rådet. Bygherren blev indgået af ejeren.
Arkitektforbundet
Det faktum, at det var en første sals lejlighed i en 30-årig multi-etagers bygning var meget restriktiv. Arkitektforbundet, Ingeniører ville ikke tillade os at trænge igennem, endsige flytte nogle af væggene, som vi havde håbet. Forud for renoveringen, proportionerne er afsat til boligarealer i forhold til de Soveværelserne var helt skæv, men det lykkedes os at foretage nogle ændringer.No comments:

Post a Comment