Monday, 18 August 2014

Havearkitekt


Havearkitekt

Havearkitekt

Da David købte huset var det reelt to boliger i en, med de oprindelige 50 hus nedenfor og en lige ud af 1980erne plonked på toppen. Den eneste måde at få adgang til øverste etage var via eksterne trapper, så at gøre rummet mere funktionel, en intern trappe skulle bygges. Inddragelsen af trappen, og den rummelige foyer, er vigtige funktioner i huset, hvilket giver en smuk foran indgangen til en fantastisk spise-og opholdsstue i stueetagen.

Ifølge Mark, David havde nogle stærke ideer til stilen i designet. Havearkitekt, "David var temmelig klart, at han ikke ønskede en helligdom til 50s, men han ønskede at holde en række retro indvendige elementer, såsom tæpper og lys fittings i stuen," siger Mark.

For at opnå området foyeren, Mark afslører, at et hul skulle skæres i pladen. "Vi derefter brugt materialer til at afspejle den beachside placering af huset, som sandsten, træ og søgræs måtter," siger han. "Dette var baseret på Robin Boyd idéen om" featurism «, Havearkitekt, strategien om at bruge feature vægge med til at give nogle individualitet til rummet."

Havearkitekt

Flytning ind i det store åbne område af nordvendte stue og spisestue er en visuel nydelse. Værelset selv havde ikke brug for nogen strukturelle arbejde i tillæg til 1950'erne arkitektur, men den "tør-stack 'sandsten væg inkorporerer en overdimensioneret pejs og bogreol er en ny optagelse. En ekstern tør-stack væg løber langs den vestlige side af ejendommen afspejler den indre væg.

Havearkitekt, Mark bemærker, at opbygningen af ​​pejsen havde sine udfordringer. "David ønskede en virkelig stor pejs, som betød, at vi skulle have det lavet specielt," siger han. "Det var noget af en præstation, men også det værd, som det fungerer smukt."

Da det kom til indretning af værelse interiør med en retro smag, gik David med primært danske retro stykker. "Jeg kan lide overskueligt retro stil, men jeg ville have det til at være empatisk til den periode," siger han. "Jeg ønskede ikke at blive overvældet af det." Den oprindelige krikand-farvede tæppe, lys fittings og udsigten til en kompakt haven hele føje til den samlede retro stil og slående effekt i rummet. Men det bedste træk, ifølge David, er, at huset er oversvømmet med naturligt lys i det meste af dagen. "Det er fantastisk, hvor meget lys der er i hele huset," siger han. "Det bare caps off hvad for mig er den perfekte beboelsesrum."
Foyeren får masser af lys; hvordan har du opnå dette?
Havearkitekt
Havearkitekt - Foyeren vender mod øst, men ved at lade lyset at sive ned ad trappen, fylder den rummet. For natperioden er der skjult belysning bag trappen. Jeg kan lide at lyse overflader, så det ser ud til at hoppe fra væggene, og de næsten synes at gløde.
Hvad var der i området foyeren før renovering?

Havearkitekt- Det var en indgang område uden trappe, men det var pokier og den indeholdt også et vaskeri. Vasketøjet er der stadig, men er nu skjult diskret bag funktionen væggen, under trappen.
Hvad påvirker din stil, når du arbejder hjem af denne periode?

Havearkitekt - Den tidlige modernistiske arbejde arkitekter som Richard Neutra og vestkysten Californien stil. Jeg nyder virkelig at fladere stil, hvor de brugte masser af naturlige materialer.
Pejsen er forbløffende; bruger du det meget?

No comments:

Post a Comment