Monday, 18 August 2014

Boligindretning

Boligindretning

BoligindretningBoligindretning

David - hele tiden i vinter. Du kan virkelig det brusende. Stenhugger, der skabte det tilbragte 20 år arbejdet i tørre sten i Cotswolds, det er blevet bygget helt traditionelt, og jeg nyder det virkelig.

Hvorfor overforbrug på gaver? Når alle elsker en hjemmelavet gave, giver det mening at bruge lidt kreativitet til at gøre et stort indtryk. Her er vores DIY guide til 10 gaver, du vil elske at give.

Boligindretning, Den ydmyge Mason Jar er kommet langt siden den blev opfundet som en beholder til at lagre konserverede frugter. Disse dage den lille glaskrukke kan findes i fashionable caféer og restauranter, hvor hipsters nippe til cocktails ud af dem, eller de bliver fundet hængende henkastet fra bladgrøntsager grene belyst med lyse glødende stearinlys.
 

Boligindretning


Deres brede munde og skrue-top låg har ophidset mange en listig-hældende menneske, og vi har besluttet at gøre vores top 10 liste over innovative måder disse krukker kan bruges som grundlag for billige og skæve håndlavede gaver. Kombineret med en bred vifte af printbare label skabeloner, som du kan finde online, disse små gaver er perfekte til lærere, veninder, Fars dag og Kris kringler.
syning Kit

Fyldt med et par farverige ruller af bomuld tråd, en lille saks, dameskrædder kridt og nogle smukke knapper, bliver krukken en fabelagtig lille sysæt. Det er virkelig kommer til sin ret med en hjemmelavet nålepude beliggende på toppen af låget.
Manicure i en krukke

Nogle krukker af neglelak, neglelakfjerner, vatpinde og en mini manicure sæt, toppede med en smuk bånd bundet omkring krukken. Hvor let er det? Lav en funky etiket, eller vedhæfte en gynge tag til personalisere det.
Opskrift i en krukke

Tilsæt de tørre ingredienser til dine foretrukne opskrift i krukken. Tænk chokolade chip boller, appelsin smør kage, müsli eller cookies. Boligindretning, Vedhæft en smukt trykt opskrift, og måske binde et bånd rundt læben med en træske vedlagt.
Lolly Jar

Denne ene taler for sig selv! Vi ville gå til en farverig krukke af jellybeans, Boligindretning, men mulighederne er uendelige. Slut af med et bånd og en gave tag.
Mummy Survival Kit
Dette ville indebære chokolade selvfølgelig. Læbepomade. Panadol. En hyggelig par sokker. Væv. Handcream eller badesalt. Glem ikke nogle organiske te!
Bath Jar

Fyld glasset med bad bomber eller duftende sæber. Boligindretning, Tilføj en farverig facewasher.
Herb Planter

Lag nogle potteblanding oven på en seng af småsten. Plant en lille urt, såsom koriander, mynte eller persille. Lav en smuk etiket, med instrukser om ikke at over-vand! Lav tre for en iøjnefaldende køkken vindue display.
syltetøjsglas

Hvis du har fået hjemmedyrkede frugt endnu bedre! Der fyldes op en stor parti, dækker lågene i smukke stof, og udskrive nogle smukke etiketter. Du vil altid have en dejlig personlig gave at uddele til venner og familie.
Mini Terrarium

Placer nogle småsten på bunden, Boligindretning, en lille smule af pottemuld mix, og nogle små planter. Moss fungerer særlig godt, eller kaktus. Tilføj nogle små figurer til at give det en quirky charme, og du har fået en stor lille gave til en eller andens skrivebord.
sne Globe
Boligindretning
Stick plastik figurer på indersiden låget på en krukke. Du vil måske ønsker at male låget med oliebaseret maling at gøre det ser færdig. Lad det tørre. Fyld glasset med vand, tilføje lidt glitter og et strejf af glycerin til at stoppe glitter fra sammenklumpning. Skru låget stramt, og pas på ikke at flytte figuren. Vend den om og tilbage igen, og se sneen falde!

1 comment:

  1. Excellent website! I adore how it is easy on my eyes it is. I am questioning how I might be notified whenever a new post has been made. Looking for more new updates. Have a great day! Nicolas Vahe

    ReplyDelete